Vi tilbyder

CM Teknik går altid ind til en IHC opgave med det formål at øge komforten og bruger oplevelsen for kunden.
Det kan fx være i form af:

  • Opsætning af IHC controller til netværket, således hele installationen kan styres fra tlf. eller IPad
  • Når controlleren er opsat på netværket vil der være mulighed for at lave ændringen i programmet over internettet. Dvs. at hvis I har ønsker til små ændringer i et tryk fx, vil dette kunne gøres uden at I skal have besøg af en tekniker

Opgradering af en IHC styring

  • Udskiftning til ny IHC controller
  • Ændring af IHC styring, fx ved oprettelse af nye funktioner, ændre de forskellige muligheder i trykkene, hjemmesimulering, nye scenarier muligheder m.m.
  • Tilføjelser til IHC styringen, fx trådløs tryk, lys dæmper, garageport-, gardin- og gulvvarme styring m.m.
  • Oprydning af ihc program. Giver bedre overblik ved brug af IHC-remote, samtidig med hurtigere afvikling af IHC program.

Nye installationer

Ved nye installationer laves der ikke standard løsninger, IHC installationen bliver skræddersyet til hver enkel kunde. Således kunden får mest mulig ud af installationen.

Samtidig med at installationen skal være intelligent med stor komfort, skal den også være enkel at styrer, hvilket muliggøres ved at CM Teknik har tæt samarbejde og dialog med kunden. Der vil altid kun være en mand tilknyttet jeres installation. Dvs. at den i laver aftaler med også er den som udfører installation og program.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os