IHC App styring

Ved opkobling af controller på netværk kan installationen bruges med IHC app styring.
Kræver dog, at controller er årgang 2012 eller nyere. Brugen af IHC app kan opdeles i 2 dele.
Den ene med brug af IPad, hvor man vælger hvad man vil styre med forskellige baggrunds muligheder, den anden Smartphone hvor man tager hele IHC-installationen med på farten.

Der betyder at IPad‘en styrer IHC-installationen lokalt på jeres WIFI-netværk, hvorimod smartphonen opsættes således, at den kan tilgå IHC’en uden for husets netværk.

IPad:
Med IPad‘en kan man nemt styrer, regulere, sætte scenarier, tjekke eller regulere gulvvarmen. Det hele kan laves lige efter jeres ønsker med forskellige baggrunde for at gøre det hele så brugervenligt som muligt. Der kan anvendes div. Skabeloner som allerede er lavet til netop IPad‘en eller måske I hellere vil have en plantegning af jeres hus ind for at få det nemme overblik over jeres installation.

Smartphone:

Ved brug af smartphone tager man hele IHC-installationen med på farten. Så uanset hvor man er i verden kan man gå ind og tjekke installationen samtidig med at man kan sætte forskellige scenarier, fx sætte hus tilstand til ubeboet, tjek status på alarm m.m.

Der kan nemt oprettes en favorit side med de funktioner man oftest bruger, så man hurtigt kan tjekke status på installationen, samt udfører de kommandoer man ønsker.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores IHC app

IHC app er designet til at gøre din arbejdsdag nemmere og mere effektiv. Med vores app kan du nemt styre og overvåge dine IHC-systemer, uanset hvor du er. Vores app er brugervenlig og nem at navigere i.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores IHC app og få en demonstration. Ring til os på (+45) 22 41 16 76 eller skriv til os på info@ihcspecialisten.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os